INFORMASJON OM PÅGÅENDE BYGGING AV TRIBUNE

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Mai 2017

Kjære medlemmer.

Vi i styret besluttet for en tid tilbake att en tribune kunne være ett fint tilskudd på vår arena, og gikk i gang med planlegging og tilrettelegging av dette. Etter ett lite møte med Stangeskovene fikk vi til en god avtale på materiell fra dem, vi fikk deretter lagd en skisse og plan på utførelsen. Vi kontakten også kommunen og opplyste om planene, samt at vi ønsket en tilbakemelding innen 3 uker hvis dette var noe de ikke satt pris på eller var enig i. Etter 3 uker satte vi i gang med dugnaden for å få opp tribunen. Etter en dag med MYE svette, og godt samarbeid av frivillige i klubben fikk vi lagd rammeverket. Neste dag fikk vi en tlf av kommunen som hadde fått en tlf av en ikke fult så entusiastisk person ang opplegget. Vi fikk beskjed om å stoppe prosjektet umiddelbart!!!

Kommunen trenger nå flere opplysninger ang prosjektet så dette ble ett trygt og fint tribuneanlegg.

Derfor lurer vi i styret på om det er noen ildsjeler i klubben som kan hjelpe oss med følgende:

• En vurdering eventuelt byggetillatelse fra bygningsmyndighetene i kommunen. Det ble spesielt nevnt universell utforming, sikkerhet mot fall, statiske beregninger og sikkerhet mot brudd i konstruksjonene samt brannsikkerhet.
  • Plan for helse miljø og sikkerhet. I tillegg må det legges frem en fremgangsmåte for fremtidig drift og vedlikehold av konstruksjonen.

Det hadde vært supert og fått opp denne tribunen før sesongen tar helt av og ikke minst att den er trygg for våre barn/foresatte.

Mvh Styret i Nannestad IL fotballgruppa